Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/komnetce/batelogistic.com/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

За Компанијата

Компаниајта БАТЕ ЛОГИСТИК се занимава со меѓународен транспорт и логистика на стоки низ европските земји и Турција. БАТЕ ЛОГИСТИК во сите години од своето постоење, фирмата е формирана во 2008 година, големо внимание му посветува на квалитетот на услугите, вложувајќи во современи возила кои ги задоволуваат и најстрогите европски стандарди, како и во системи за следење и безбедност на стоките што се превезуваат.

БАТЕ ЛОГИСТИК денес располага со седум камиони од реномираниот производител DAF, од кои пет се модели кои го задоволуваат стандардот Еуро 5 и два стандардот Еуро 6. Компанијата ги поседува сите неопходни лиценци за обавување на меѓународен транспорт, како и стручен тим на возачи и тим за логистика, максимално обучени Вашите стоки безбедно и точно на време да ги донесеме до посакуваната дестинација, за најконкурентна цена.

Во доменот на меѓународната шпедиција кога ќе се спомне името на БАТЕ ЛОГИСТИК тоа е синоним за брз и безбеден транспорт. Транспорт кој се реализира според најстрогите европски стандарди, без разлика дали станува збор за прехранбени производи за кои се неопходни спецјални услови, како што е фриго транспортот или, пак, станува збор за други стоки кои имаат свои специфики. Ние сме тука да ги реализираме вашите потреби, дури и кога работите не изгледаат едноставно!

Галерија

Контакт информации

Ул.Никола Петров бр. 10, 1440 Неготино, Р. Македонија

+389 (0)43/608 350

+389 (0)43/608 351

+389 (0)72/276 001

 

Контакт

© 2023 Bate Logistik. Сите права се заджани.